Cum le-a ademenit monstrul din Cleveland pe cele trei femei în „casa groazei“

Cum le-a ademenit monstrul din Cleveland pe cele trei femei în „casa groazei“

Ariel Castro, bărbatul care le-a răpit şi le-a abuzat pe cele trei femei FOTO Reuters

Noi dezvăluiri în cazul răpitelor din Cleveland arată cum le-a ademenit în „casa groazei” Ariel Castro, bărbatul care le-a sechestrat şi le-a torturat timp de aproape zece ani. Potrivit declaraţiilor uneia dintre răpite, o a patra femeie a fost sechestrată, însă aceasta a dispărut brusc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Knight avea 21 de ani la 22 august 2002, când Castro a ispitit-o în maşina lui pe Lorain Avenue din Cleveland, potrivit rechizitoriului. Deşi s-a oferit să o ducă acasă, Castro a dus-o în locuinţa lui de pe Seymour Avenue şi nu a mai lăsat-o să plece. În tot acest timp, ea a fost agresată sexual în mod repetat.

În anul următor, la 21 aprilie 2003, cu o zi înainte de a împlini 17 ani, Amanda Berry a păţit acelaşi lucru. În timp ce întorcea acasă de la restaurantul Burger King în care lucra, Amanda a fost luată cu maşina de Castro pe Lorain Avenue. Când a abordat-o pe stradă, Castro i-a spus Amandei că şi fiul lui lucrează la Burger King.

În cazul Ginei DeJesus lucrurile au stat puţin altfel. Femeia, răpită în anul 2004, se cunoaştea cu fiica lui Castro, amândouă frecventând acelaşi liceu. Când a abordat pe Gina, Castro i-a spus că ar putea să o ducă acasă la el ca să petreacă ceva timp cu fiica lui.

Knight le-a spus poliţiştilor că atunci când a fost adusă în casă, în 2002, mai era o femeie, dar că aceasta a dispărut brusc.

Pe un zid din pivniţă a fost găsită o inscripţie cu numele unei femei şi cuvintele „Odihnească-se în pace”, dar poliţiştii susţin că nu ştiu dacă aceasta are vreo legătură cu cazul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările