Contre între Melania şi prima soţie a lui Donald Trump, Ivana. „Eu sunt prima-doamnă“ / „Un zgomot egocentric“

Contre între Melania şi prima soţie a lui Donald Trump, Ivana. „Eu sunt prima-doamnă“ / „Un zgomot egocentric“

Melania Trump FOTO EPA

Melania Trump a avut un mesaj dur pentru prima soţie a preşedintelui Statelor Unite Donald Trump, Ivana: Termină cu comentariile egocentrice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima-doamnă a Statelor Unite a răspuns comentariilor făcute de Ivana Trump în cadrul unui interviu acordat postului ABC, unde, în glumă, s-a referit la sine ca „prima-doamnă” în timp ce îşi promova cartea sa despre Trump.
 
„Am numărul de telefon direct de la Casa Albă, dar nu vreau să-l sun acolo pentru că acolo este Melania”, a afirmat Ivana, prima soţie a lui Donald, cu care a fost căsătorită între anii 1977 şi 1992. „Nu vreau să dau naştere unei gelozii, sau altor lucruri de acest fel, pentru că eu sunt prima soţie a lui Trump, ok? Eu sunt prima-doamnă, ok?”.
 
Purtătoarea de cuvânt a Melaniei Trump a dat publicităţii un comunicat în care subliniază viaţa fericită a familiei Trump la Casa Albă împreună cu fiul lor Barron.
 
„Doamna Trump a făcut din Casa Albă o casă adevărată pentru Barron şi pentru preşedinte. Iubeşte viaţa din Washington DC şi este onorată de rolul ei de primă-doamnă a Statelor Unite. Ea va folosi acest titlu şi rol pentru a ajuta copiii, nu pentru a vinde cărţi”, se afirmă în această declaraţie.
 
„În mod evident nu există nicio bază în această declaraţie a unei foste, din păcate, acesta este doar un zgomot egocentric”.
 
Nu este clar dacă preşedintele era la curent cu aceste contre între cele două doamne. Luni, acesta a jucat golf cu senatorul republican Lindsey Graham.
 
Donald şi Ivana Trump FOTO Getty Images 
citeste totul despre: