Conspiraţioniştii QAnon, după instalarea lui Joe Biden: „E o mare minciună, o operaţiune psyop”

Conspiraţioniştii QAnon, după instalarea lui Joe Biden: „E o mare minciună, o operaţiune psyop”

QAnon la un miting pro Trump FOTO EPA-EFE

Conspiraţioniştii QAnon au aşteptat până în ultima clipă ca Donald Trump să „facă ceva” pentru ca Biden să nu devină preşedinte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dezamăgire mare în tabăra adepţilor teoriei conspiraţiei şi membrii mişcării QAnon. Aceştia au aşteptat până în ultima clipă ca Trump să facă ceva pentru ca Joe Biden să nu depună jurământul. 

 Conspiraţioniştii s-au trezit fără scop în viaţă şi, mai mult, unii dintre ei au început să se întrebe dacă nu cumva au crezut într-o minciună atâţia ani, scrie Insider.

După învestirea noului preşedinte american, conspiraţioniştii QAnon au început să-şi scrie dezamăgirea.

„Acum ce mai aşteptăm?”, a întrebat unul din ei pe reţeaua Telegram.

„Mai e cineva pe poziţii?”, a spus altul.

„Deci Q a fost doar o mare minciună şi o operaţiune psyop pe care am urmat-o şi în care am crezut ca prostul în ultimii 3 ani?”, s-a întrebat alt membru QAnon.

Băieţi şi fete, simt că-mi pierd minţile. Chiar se-nâmplă asta?  Era parte a planului?”, scriu un alt adept.

 QAnon susţine o teorie a conspiraţiei şi cred că Donald Trump se luptă cu o cabală de pedofili şi traficanţi de oameni.

Ron Watkins, unul dintre liderii QAnon a scris: „Am dat tot. Acum trebuie să ţinem capul sus şi să ne întoarcem la vieţile noastre”, a scris Watkins pe Telegram, unde are peste 120.000 de urmăritori. „Avem un nou preşedinte şi este responsabilitatea noastră de cetăţeni să respectăm Constituţia, indiferent dacă suntem de acrod sau nu cu liderii care ne conduc”.

Citeşte şi:

Cum vrea Biden să combată QAnon. Agenţiile de informaţii vor lucra cu FBI-ul pentru a evalua pericolul intern reprezentat de mişcarea conspiraţionistă

„Şamanul QAnon” este acuzat că l-a ameninţat pe Mike Pence. Câţi ani de închisoare riscă pentru capetele de acuzare formulate împotriva sa

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările