Confesiunea unui milionar excentric din SUA, în timpul unui documentar HBO, i-a adus arestul: „I-am omorât pe toţi“

Confesiunea unui milionar excentric din SUA, în timpul unui documentar HBO, i-a adus arestul: „I-am omorât pe toţi“

Robert Durst, 71 de ani, a fost arestat de FBI pentru uciderea Susanei Berman FOTO Sky News

Robert Durst, un milionar excentric din SUA, a mărturisit, fără să vrea, într-un documentar realizat de HBO, că se face vinovat de moartea a trei persoane. Documentarul spunea povestea a trei crime de care era suspectat magnatul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Robert Durst, în vârstă de 71 de ani, a fost arestat de Biroul Federal de Investigaţii (FBI), sâmbătă, pentru uciderea Susanei Berman, al cărei tată a fost asociat cu mafioţii americani Bugsy Siegel şi Meyer Lansky, informează „Sky News“. Asasinarea Susanei Berman a avut loc în anul 2000.
 
Arestarea milionarului american a avut loc chiar înainte de difuzarea ultimului episod al documentarului produs de HBO despre Robert Durst: „Piaza rea: Viaţa şi morţile lui Robert Durst“ (The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst).
 
Producătorii filmului au declarat că Durst a uitat că are microfon şi s-a dus la baie. Aparent într-o conversaţie cu sine, el a spus: „Asta este. Eşti prins. Ce naiba am făcut? I-am omorât pe toţi, bineînţeles“.
 
Susan Berman, care a fost purtătoarea de cuvânt a lui Durst, a fost ucisă în casa sa, chiar înainte de a fi interogată cu privire la dispariţia din 1982 a fostei soţii a milionarului, Kathleen. Această dispariţie nu a fost rezolvată niciodată, Durst fiind suspectat că şi-a ucis soţia.
 
Robert Durst a susţinut mereu că este nevinovat şi că nu a ucis-o pe Susan Berman.
 
După moartea femeii, milionarul s-a mutat în Texas, unde a trăit până în 2001, prefăcându-se că este o femeie mută şi locuind într-un internat. El a fost arestat atunci când corpul dezmembrat al unui fost vecin, Morris Black, a fost descoperit în Golful Galveston. 
 
În cazul uciderii lui Morris Black, poliţia l-a arestat pe Durst după o căutare de amploare de 45 de zile, găsindu-l într-un supermarket din Pennsylvania, încercând să fure un plasture şi un sandviş cu pui, potrivit „New York Times“. Însă, a fost achitat de crima asupra fostului vecin, atunci când avocatul său a susţinut, cu succes, în faţa unui juriu, că uciderea şi dezmembrarea lui Black ar fi fost făcute în legitimă apărare.
 
Robert Durst este cel mai mare fiu al fostului mogul al imobiliarelor Seymour Durst. El s-a înstrăinat de familie atunci când fratele său Douglas a fost ales să se ocupe de afaceri. 
 
Robert Durst a inspirat şi filmul „All Good Things/Un cuplu perfect“, un thriller din 2010 în care rolul principal este jucat de Ryan Gosling, conchide „Sky News“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările