Hillary Clinton a suferit o comoţie cerebrală

Hillary Clinton a suferit o comoţie cerebrală

Hillary Clinton a suferit o comţie cerebrală

Secretarul de stat al SUA, Hillary Clinton, a suferit, sâmbăta, o comoţie cerebrală, după ce a leşinat, dar se recuperează acasă, a declarat purtătorul de cuvânt al acesteia, citat de Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru că are gastroenterită, secretarul Clinton s-a deshidratat şi a leşinat, suferind o comoţie, a declarat purtătorul de cuvânt al departamentului de Stat.

„Ea se recuperează la domiciliu, iar doctorii vor continua să o monitorizeze. La recomandarea lor, ea va continua să lucreze de acasă, saptămâna viitoare. Ea va menţine permanent contactul cu Departamentul de Stat, îşi doreşte să se întoarcă la birou cât mai repede”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, potrivit Reuters.

Clinton are probleme de sănătate cauzate de un virus al gastroenteritei, fapt ce a determinat-o să îşi anuleze un turneu în ţările arabe, programat pentru această săptămână, potrivit Departamentului de Stat.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: