Ipoteză surprinzătoare în cazul decesului „monstrului” din Cleveland: bărbatul ar fi murit prin autoasfixiere erotică

Ipoteză surprinzătoare în cazul decesului „monstrului” din Cleveland: bărbatul ar fi murit prin autoasfixiere erotică

Ariel Castro FOTO Getty Images

Ariel Castro, bărbatul din Cleveland care a ţinut captive trei femei mai bine de zece ani, timp în care le-a abuzat fizic, psihic şi sexual, a fost găsit spânzurat în celula lui dintr-o închisoare din statul Ohio, iar acum autorităţile declară că nu suicidul ar fi fost cauza, ci autoasfixierea erotică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mult, autorităţile americane au afrmat, joi, că doi paznci au falsificat actele care documentau numărul de vizite în celula lui Castro, imediat după moartea sa.

Raportul efectuat de Ohio Department of Rehabilitation and Correction sugerează, dar nu conclude, că bărbatul ar fi decedat în urma unei practici menite să atingă satisfacţia sexuală prin strangulare, informează „Huffington Post”.

Când a fost găsit în celula sa, Castro avea pantalonii şi lenjeria intimă trase până la glezne, potrivit raportului. 

Aceste fapte au fost înaintate poliţiei „pentru a considera posibilitatea autoasfixierii erotice”.

Castro nu a lăsat un bilet de adio şi „numeroase evaluări” realizate relevă că bărbatul nu avea tendinţe suicidale. O evaluare comprehensivă a sănătăţii mintale a acestuia „nu a găsit nicio dovadă serioasă că suferea de vreo boală mintală”.

În ziua în care a murit, Castro şi-a exprimat interesul de a-şi săvârşi pedeapsa izolat de persoanele din închisoare.

În instanţă, „monstrul” din Cleveland a afirmat că problemele sale sunt cauzate de dependenţa de pornografie şi s-a autodenumit „un dependent de sex”.

„Aceşti oameni încearcă să mă portretizeze ca un monstru. Nu sunt un monstru. Sunt bolnav”, declara Castro în luna august.

Castro a fost arestat la începutul lunii mai, după ce una dintre victimele sale, Amanda Berry, a reuşit să fugă din casa din Cleveland, unde fostul şofer de autobuz le ţinea închise pe cele trei femei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările