Clădirea unui fost cazinou falimentar deţinut de Trump a fost dinamitată în uralele mulţimii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cazinoul falimentar al lui Trump, dinamitat / FOTO captură video
Cazinoul falimentar al lui Trump, dinamitat / FOTO captură video

Miercuri, în aplauzele mulţimii, clădirea din Atlantic City în care cândva se găsea un hotel şi un cazinou deţinute de Donald Trump a fost pulverizată în 20 de secunde de 3,000 de batoane de dinamită.

Implozia a avut loc în jurul orei 9 dimineaţa, clădirea prăbuşindu-se într-un nor de praf. Mai mulţi oameni au plătit 10$ dolari pentru privilegiul de a vedea din maşinile lor prăbuşirea clădirii, aplaudând în timp ce dinamita distrugea un fost simbol al imperiului Trump, notează The Guardian. Alţii au plătit sume mai importante hotelurilor din jur pentru a avea o privelişte şi mai bună a scenei..

Cazinoul a fost deschis în 1984 şi a traversat iniţial o perioadă bună, dar după ce a declarat de mai multe ori faliment.

În următorii cinci ani, până când a fost închis definitiv în 2014, Trump Plaza devenise cel mai nerentabil cazinou din Atlantic City. Încasa la fel de mulţi bani în opt luni şi jumătate cât încasa cunoscutul cazinou Borgata în două săptămâni. 

În 2015, după ce a anunţat că va candida pentru Casa Albă, Trump a invocat afacerile lui din Atlantic City ca o dovadă incontestabilă a capacităţilor sale de om de afaceri.

Era ultima clădire care-i purta numele lui Trump în Atlantic City, după ce aşa-numitul Trump Taj Mahal a fost redenumit Hard Rock Hotel and Casino, iar Trump Marina se numeşte acum Golden Nugget Atlantic City.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite