Ce înseamnă să fii activ: Prima-doamnă a Americii boxează şi trage de fiare

Ce înseamnă să fii activ: Prima-doamnă a Americii boxează şi trage de fiare

Michelle Obama se antrenează în cadrul campaniei Let's move FOTO Captură video

Michelle Obama a publicat pe Twitter un video în care apare trăgând de fiare, întărindu-şi abdomenul şi lovind cu sete un sac de box. Clipul de două minute a fost postat ca răspuns la filmul preşedintelui american, Barack Obama, care îi arăta pe acesta şi pe vicepreşedintele Joe Biden, după o sesiune de jogging, bând apă în Biroul Oval.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul postat de prima doamnă a Statelor Unite ale Americii pe reţeaua de socializare Twitter, arată o sesiune de antrenamente. Asistată de antrenorul, Michelle Obama loveşte sacul de box şi ridică greutăţi.
 
Clipul este parte din campania primei doamne „Let's Move“ (Să ne mişcăm), care doreşte să inspire copiii să fie mai activi. Ca parte din campanie, Michelle a rugat vedete şi oameni obişnuiţi să „dea cinci“ - „Gimmie Five“, adică să ofere cinci moduri de a te păstra activ şi în formă, notează „Daily Mail“.
 
În urmă cu câteva zile, preşedintele Obama a postat propriul video pe Twitter privind cinci moduri de a te menţine activ, inclusiv jogging în costum şi întâlniri oficiale în pas de plimbare, în loc de stat la birou.
 
Cele cinci exerciţii ale primei doamne sunt puţin mai solicitante, inclusiv săritul corzii, abdomene cu ajutorul unei mingi medicinale sau lovitul sacului de box.
 
În timp ce filmuleţul preşedintelui a atras doar câteva aprecieri, cel al lui Michelle a generat 3.000 de repostări şi aproape 5.000 de aprecieri în doar câteva ore, conchide „Daily Mail“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările