Cazuri uşoare de COVID-19, depistate în rândul angajaţilor complet vaccinaţi de la Casa Albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa Albă FOTO Drew Angerer/Getty Images
Casa Albă FOTO Drew Angerer/Getty Images

Un oficial de la Casa Albă şi un consilier al lui Nancy Pelosi, ambii vaccinaţi, au fost testaţi pozitiv pentru Covid-19, conform CNN.

Un reprezentant al Casei Albe a confirmat că personalul testat pozitiv nu s-a aflat în apropierea clădirii. 

„Conform protocoalelor noastre riguroase pentru Covid-19, oficialul rămâne în afara Casei Albe până va primi rezultatul testului PCR. Unitatea medicală a Casei Albe a efectuat verificări şi a stabilit că persoana respectivă nu a intrat în contact cu alţi angajaţi principali. Persoana are simptome uşoare", a afirmat reprezentatul Casei Albe. 

„Casa Albă este pregătită pentru noi cazuri cu testări regulate. Reamintim că vaccinurile anti-Covid-19 sunt eficiente împotriva formelor severe ale bolii sau spitalizării. Îi dorim colegului nostru recuperare rapidă”, a adăugat acesta.  

Oficialul de la Casa Albă nu a avut recent niciun contact cu preşedintele Joe Biden, a afirmat un alt reprezentant al administraţiei. 

Purtătoarea de cuvânt al Casei Albe Jen Psaki a precizat că au fost descoperite alte cazuri de Covid printre angajaţi ai Casei Albe, pe lângă cei anunţaţi anterior. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite