Casa Albă: Preşedintele Obama nu va discuta despre ancheta FBI cu Hillary Clinton

Casa Albă: Preşedintele Obama nu va discuta despre ancheta
FBI cu Hillary Clinton

Reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale SUA au anunţat marţi că preşedintele Barack Obama nu are de gând să discute cu democrata Hillary Clinton despre ancheta FBI care o vizează, în ceea ce priveşte serverul privat de mail folosit în timpul mandatului de secretar de stat.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Tot timpul, preşedintele a crezut că este important ca Departamentul de Justiţie să conducă o investigaţie, care să nu fie în niciun mod influenţată de Casa Albă sau de altă instituţie federală a SUA”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Josh Earnest.

Între timp, Obama şi Clinton se îndreaptă spre Carolina de Nord, unde preşedintele american va face campanie alături de candidata prezumtivă a democraţilor la prezidenţiale.

FBI a anunţat că nu recomandă formularea de acuzaţii penale împotriva fostului secretar de stat, în ceea ce priveşte folosirea unui server privat de mail în timpul mandatului.

Directorul FBI, James Comey, a declarat că Clinton a fost extrem de neglijentă, iar agenţii federali au descoperit peste 100 de mailuri cu informaţii confidenţiale, care au fost trimise de pe adresa ce nu era protejată împotriva atacurilor cibernetice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările