Casa Albă analizează emiterea de către Trezorerie a unor obligaţiuni legate de coronavirus

Casa Albă analizează emiterea de către Trezorerie a unor obligaţiuni legate de coronavirus

Consilierii Casei Albe analizează posibilitatea ca Trezoreria să emită obligaţiuni legate de coronavirus, a declarat luni Larry Kudlow, consilierul economic al preşedintelui Donald Trump, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kudlow a spus că este momentul să se vândă obligaţiuni pentru atragerea de fonduri necesare eforturilor de susţinere a economiei afectată de coronavirus şi că ”o obligaţiune de război” este o idee foarte bună.
 
”Analizăm posibilitatea...vom vedea unde vom ajunge”, a declarat Kudlow reporterilor, la Casa Albă.
 
Consilierul a mai abordat această idee într-un interviu acordat anterior pentru CNBC.
 
”Aceasta ar fi o investiţie pe termen lung în viitorul sănătăţii, siguranţei şi economiei americane. Din punctul meu de vedere, lăsând deoparte considerentele tehnice, cred că acest concept este corect.
 
Kudlow a mai spus că nu crede că Rezerva Federală şi-a încheiat eforturile de a ajuta la atenuarea impactului coronavirusului.
 
Întrebat dacă au loc discuţii despre un plan destinat companiilor cu peste 500 de angajaţi care nu au rating recomandat investiţiilor, Kudlow a spus la CNBC că ”oamenii ne sună, ne trimit emailuri şi aşa mai departe. Ştiu că secretarul Mnuchin analizează foarte atent această problemă”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările