Care este starea de sănătate a lui Donald Trump, confirmată de medicul Casei Albe

Care este starea de sănătate a lui Donald Trump, confirmată de medicul Casei Albe

Medicul Casei Albe a anunţat care este starea de sănătate a preşedintelui american FOTO Guliver/Getty Images

Medicul Casei Albe, Ronny Jackson, a anunţat, după ce Donald Trump a făcut prima vizită medicală la spitalul militar Walter Reed, că preşedintele american are o sănătate excelentă, relatează AP.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vizita medicală a decurs extraordinar de bine. Preşedintele are o sănătate excelentă şi abia aştept să anunţ unele detalii marţi“, a precizat Jackson într-un comunicat.
 
Donald Trump (71 de ani) a petrecut aproximativ trei ore la spitalul din Bethesda, Maryland, pentru a i se face un checkup, primul în calitate de preşedinte.
 
În timpul vizitei medicale, lui Trump i s-au verificat, între altele, tensiunea, colesterolul, glucoza şi greutatea. Preşedintelui i s-a făcut şi un control la inimă.
 
Marţi vor fi anunţate detalii cu privire la vizita medicală, care însă nu a inclus şi un examen psihiatric, după cum a precizat Casa Albă în urmă cu câteva zile.
 
Vizibil deranjat de întrebări cu privire la capacităţile sale mentale ridicate într-o carte polemică despre preşedinţie, Trump s-a lăudat săptămâna trecută, pe Twitter, cu facultăţile sale mentale, catalogându-se un „geniu foarte stabil“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: