Câinii lui Biden, „pedepsiţi” după ce unul dintre ei a muşcat un agent de securitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Champ şi Major, cei doi câini ai preşedintelui american FOTO People
Champ şi Major, cei doi câini ai preşedintelui american FOTO People

Preşedintele american Joe Biden şi-a trimis cei doi ciobăneşti germani la reşedinţa sa de la Wilmington, Delaware, întrucât cel mai mic dintre ei a avut un comportament agresiv şi l-a muşcat pe un agent de securitate.

Potrivit CNN, care citează două surse anonime, Major, patrupedul de trei ani al cuplului prezidenţial american, s-a comportat agresiv de când a venit la Casa Albă, sărind, lătrând şi atacând personalul şi agenţii de securitate.

Sursele CNN au vorbit despre un „incident implicând o muşcătură”, dar nu au dat detalii despre starea persoanei atacate.

Episodul a fost considerat suficient de grav pentru ca cei doi câini să nu mai stea la Casa Albă, fiind trimişi săptămâna trecută la Wilmington.

Nu se ştie dacă cei doi patrupezi se vor mai întoarce la Casa Albă.

Într-un interviu acordat luna trecută, Jill Biden, soţia preşedintelui american, s-a declarat preocupată de instalarea câinilor săi în noua casă de la Washington. „Trebuie să ia ascensorul, cu care nu sunt obişnuiţi, şi trebuie să iasă pe peluză cu mulţi oameni care îi urmăresc”, a declarat ea pentru NBC.

Major, aflat în familia Biden din 2018, este primul câine adoptat dintr-un refugiu care a devenit „locatar” la Casa Albă.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite