Ce cadouri au primit Joe Biden şi Kamala Harris cu ocazia învestirii: Tablouri, vase de cristal unicat, steaguri americane

Ce cadouri au primit Joe Biden şi Kamala Harris cu ocazia învestirii:
Tablouri, vase de cristal unicat, steaguri americane

Joe Biden şi Kamala Harris după depunerea jurâmântului la Capitoliu FOTO EPA-EFE

La ceremoniile de învestire de la Washington, noul preşedinte american Joe Biden şi vicepreşedintele Kamala Harris au primit cadouri în rotonda Capitoliului din partea Comitetului de primire, scrie BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Senatorul republican Roy Blunt le-a prezentat celor doi tablouri realizate de un artist din Ohio, considerat "cel mai bun peisagist din Vest". 

Senatorul democrat Amy Klobuchar le-a prezentat două vase de cristal care "reprezintă speranţa şi încrederea pe care americanii şi le-au pus în voi pentru a duce ţara înainte".

Compania Lenox, cu sediul în Bristol, a creat cadouri pentru inaugurarea mandatului oficial al preşedintelui Joe Biden şi vice-preşedintelui Kamala Harris. Lenox, producător de cristaluri şi porţelanuri fine, a creat cadouri pentru nouă ceremonii de la preşedintele George W. Bush în 1989. Vazele de cristal unicat sunt gravate cu imaginea Casei Albe - pentru Biden şi clădirea Capitoliului - pentru Harris. 

Liderii din Congres au mai adus pentru cei doi steaguri arborate deasupra Congresului care au fost înrămate pentru a marca acest moment istoric. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările