Lumea întreagă este alături de locuitorii oraşului Boston. Mesajele emoţionante adresate victimelor atentatului terorist

Lumea
întreagă este alături de locuitorii oraşului Boston. Mesajele emoţionante
adresate victimelor atentatului terorist

Imagine de la atentatul terorist din Boston FOTO AFP

Zeci de persoane au ţinut să îşi exprime compătimirea şi gândurile bune faţă de victimele atentatului terorist din Boston.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe Facebook, mai multe persoane şi-au exprimat sprijinul faţă de locuitorii oraşului Boston.

„Mă rog pentru oamenii din Boston. Fiţi puternici“, a scris Allison Rathel. Alţi utilizatori au arătat că se roagă pentru cei răniţi în deflagraţie şi pentru familiile acestora.

Un tânăr i-a implorat pe locuitori să evacueze oraşul, de teama producerii unui nou incident, în timp ce o utilizatoare din Japonia a scris: „Mă rog ca Domnul să nu mai lase oamenii să moară. Unde a ajuns lumea asta? Găsiţi oamenii care au făcut asta!“.

„Fraţii şi surorile mele din Boston, mă rog pentru pace în mijlocul haosului, pentru revenirea la normal. Prietenii voştri din Miami şi din toată ţara se roagă pentru voi. Dumnezeu să vă binecuvânteze!“, a scris Vanessa Benitez.

Oamenii au transmis condoleanţe familiilor vicimelor şi s-au arătat şocaţi de transmisiunile televizate. „A fost şocant să văd astfel de imagini la televizor, din partea acelor laşi“, a scris o femeie. 

Luni seara, două explozii au avut loc în Boston şi o a treia deflagraţie s-a produs la Biblioteca JFK. Autorităţile consideră că a fost vorba despre un atac terorist. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările