Bilanţul morţilor şi al persoanelor încă negăsite sub dărâmăturile imobilului prăbuşit în Florida

Bilanţul morţilor şi al persoanelor încă negăsite sub dărâmăturile imobilului prăbuşit în Florida

Un bilanţ al morţilor şi persoanelor care încă nu au fost găsite în urma prăbuşirii unei aripi a unui imobil rezidenţial din apropierea Miami a fost publicat vineri de i reprezentanţă a comitatului Miami-Dade.

Ştiri pe aceeaşi temă

CPotrivit acestuia, cel puţin patru persoane au murit, iar 159 de persoane au fost date dispărute, relatează AFP.
 
”Numărul persoanelor despre care nu avem informaţii a crescut la 159. Confirmăm o creştere a bilanţului morţilor, care este de-acum de patru”, a anunţat într-o conferinţă de presă Daniella Levine Cava.
 
Un bilanţ anterior anunţa un mort şi 99 de persoane date dispărute.
 
În pofida amplorii pagubelor şi aspectului compact al dorâmăturilor, autorităţile speră în continuare să găsească persoane în viaţă în dărâmăturile imobilului care s-a surpat joi, anunţă Daniella Levine Cava.
 
 
”Vom continua operaţiunile de căutare şi de salvare, pentru că avem în continuare speranţa să găsim persoane în viaţă”, a declarat ea.
 
Salvatorii ”sunt extrem de mortivaţi de perspectiva de a găsi oameni. Trebuie să-i obligăm să-şi respecte turele, un lucru care arată cât de puterncă este motivaţia”, a declarat ea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările