Biden, cuprins de un acces de tuse în timpul unei conferinţe: Am un nepoţel răcit, căruia îi place să mă pupe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

Preşedintele american Joe Biden a fost cuprins de un acces de tuse în timpul unei conferinţe de presă în care vorbea despre economie, explicând că n-ar avea Covid, ci că doar ar fi intrat în contact cu un nepoţel care este răcit.

Cel mai mic dintre nepoţii preşedintelui american este Beau, fiul lui Hunter Biden. Bebeluşul poate fi văzut adesea la Casa Albă şi a fost cu familia Biden extinsă pe insula Natucket, punctul cel mai sudic al statului Massachusetts, unde au sărbătorit Ziua Recunoştinţei, scrie ŞtirileProTv.

Joe Biden, care are 79 de ani şi este cel mai vârstnic preşedinte pe care l-a avut vreodată America, este vaccinat anti-Covid, inclusiv cu doza booster.

Nu are de gând să-şi schimbe programul apariţiilor publice, în perioada următoare, deşi a primit întrebări repetate în acest sens, în contextul apariţiei tulpinei Omicron, mai contagioasă decât variantele precedente ale coronavirusului.

„Sunt în regulă. Mă testez zilnic să văd - testare pentru Covid. Sunt verificat pentru toate tulpinele. Ceea ce am este un nepoţel de un an şi jumătate, care a răcit, şi îi place să-l pupe pe bunicul. Şi îl pupă... Oricum, e doar o răceală”, a spus Biden

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite