Bernie Sanders va candida din nou la alegerile prezidenţiale americane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bernie Sanders
Bernie Sanders

Bernie Sanders a înregistrat un material video în care anunţă că va candida la alegerile prezidenţiale din SUA în 2020, conform a două persoane familiare cu situaţia, citate de Politico.

Acesta reprezintă cel mai recent semn că senatorul independent, cel care a pierdut cursa internă a Partidului Democrat în 2016 în faţa lui Hillary Clinton, se apropie de un anunţ oficial privind candidatura sa.

Un alt indiciu că Sanders este aproape să îşi lanseze oficial candidatura, conform Politico, este faptul că echipa de campanie a lui Sanders a început să intervieveze persoane pentru poziţii importante. Chuck Rocha, un consultant politic care a făcut parte din echipa lui Sanders în 2016, este aşteptat să se alăture din nou senatorului.

Nu este clar când şi dacă videoclipul va fi făcut public. Este posibil ca Sanders să îşi lanseze campanie în faţa unui comitet de explorare, organizaţie care decide dacă un anumit candidat este potrivit pentru a participa la alegeri.

Tim Tagaris şi Robin Curran, care au ajutat la strângerea de fonduri pentru campania din 2016, au căzut de acord deja să se alăture din nou lui Sanders.

Echipa lui Sanders se află în discuţii şi cu Means of Production, casa de producţie care a creat campania video devenită virală a democratei Alexandria Ocasio-Cortez, devenită cea mai tânără femeie din istorie care face parte din Congresul american.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite