Bărbatul implicat în cazul de răpire din Ohio a pledat nevinovat

Bărbatul implicat în cazul de răpire din Ohio a pledat nevinovat

Bărbatul a evitat contactul vizual FOTO Reuters

Ariel Castro, bărbatul din Cleveland acuzat de sechestrarea a trei femei vreme de un deceniu, a pledat nevinovat, miercuri, acesta fiind judecat pentru 512 capete de acuzare pentru răpire şi 446 pentru viol.

Ştiri pe aceeaşi temă


Castro, în vîrstă de 53 de ani, a fost încarcerat de când a fost arstat, pe 6 mai, la scurt timp după ce femeile au fost eliberate.

La fel ca în audierile anterioare, bărbatul a ţinut capul capul jos, răspunzând monosilabic la întrebările judecătorului, notează „Huffington Post”.

Judecătoarea Pamela Barker i-a spus lui Castro în mod repetat să ridice mâna şi să îşi ţină ochii deschişi în timpul scurtelor apariţii în instanţă.

„Domnule, vă rog să vă ţineţi ochii deschişi, ca să fiu sigură că mă ascultaţi şi înţelegeţi ce spun”, i-a spus Pamela Barker, acesta răspunzându-i că o să încerce.

 VIctimele au declarat procurorilor că uneori erau ţinute în laţuri în subsolul casei, închise într-un dormitor sau în interiorul unei furgonete. Atunci când una dintre femei a încercat să fugă, bărbatul a oprit-o şi a strâns-o cu un cablu în jurul gâtului .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările