„Aceasta este o bombă”, spune Bannon, care a început să discute despre cum  miliardarul prinţ Harry şi Meghan Markle părăsesc Familia Regală ca să locuiască în Canada.

„Frank Guistra este răufăcătorul din această situaţie”, a explicat Bannon. „El este unul dintre cei mai corupţi tipi din Canada. El se află în spatele acordului cu Uranium One.”

„El este cel care face toate aceste companii bursiere, spunînd că au undeva un miliard de dolari din drepturile miniere. Este un «promotor al banilor» în Vancouver, care este oraşul dificil al pieţelor de capital.”

„Se dovedeşte că el este motivul pentru care Markle vrea să se mute la Vancouver", a continuat Bannon.

Bannon a explicat istoria lui Frank Giustra cu familia Clinton: „Acest tip este membru în Fundaţia Clinton. El a fost persoana care zbura cu Bill Clinton în Africa, promiţându-i că vor strânge un miliard însă nimic nu s-a concretizat. Mincinos total. Şi-a dus viaţa în jurul familiei Clinton prin iniţiativa globală Clinton”.

„Se pare că oamenii nu recunosc că această persoană îi va transforma pe Prinţul Harry şi Meghan Markle în noii Clintoni.”

Bannon spune că Giustra a recunoscut în 2006 in publicatia New Yorker că toate jetoanele lui  sunt pe Bill Clinton. Iată ce declara: „Clinton este un brand la nivel mondial. Şi poate să facă lucruri şi să ceară lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate face”. „Acesta este motivul pentru care prinţul Harry doreşte  să obţină marca Sussex Royals. Nu credeţi că Frank Giustra a venit cu această idee? El spune: „Vă vom brand-ui, trebuie să vă dezlipiţi de familie. Te ducem la Hollywood. Te ducem la nivel global.”

Poţi asculta emisiunea pe: https://warroom.org/frank-giustra-clintons-wrapped-around-axle-now-hewitts/