Virusul ucigaş a ajuns în SUA: american diagnosticat cu coronavirusul din China

Virusul ucigaş a ajuns în SUA: american diagnosticat cu coronavirusul din China

FOTO EPA-EFE

Un călător din China a fost diagnosticat în oraşul american Seattle cu coronavirusul provenit din oraşul chinez Wuhan, a declarat marţi un oficial al Centrului pentru Prevenţia şi Controlul Bolilor din Statele Unite, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştirea a fost publicată prima oară de CNN, care a citat o sursă federală.
 
Mai multe detalii urmau să fie comunicate mai târziu, într-o conferinţă de presă, a spus purtătorul de cuvânt al instituţiei, Benjamin Haynes.
 
Noul coronavirus a fost identificat prima oară în oraşul Wuhan, din centrul Chinei, şi s-a răspândit în Beijing şi Shanghai. Peste 300 de persoane au fost infectate iar şase au murit, potrivit autorităţilor chineze din sectorul sănătăţii.
 
Săptămâna trecută, Centrul pentru Prevenţia şi Controlul Bolilor din Statele Unite a început să controleze călătorii din China, pe trei aeroporturi. Pe lângă Statele Unite, au mai fost raportate cazuri în afara Chinei în Coreea de Sud, Thailanda şi Japonia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: