Autoarea eseului „Cum să-ţi omori soţul”, găsită vinovată pentru uciderea soţului VIDEO

Autoarea eseului „Cum să-ţi omori soţul”, găsită vinovată pentru uciderea soţului VIDEO

Foto: Captură video YouTube

Un complet de judecată din oraşul american Portland a găsit-o vinovată de împuşcarea soţului pe autoarea unor romane de dragoste, care a scris şi un eseu intitulat „Cum să-ţi ucizi soţul”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Juriul, alcătuit din şapte femei şi cinci bărbaţi, a găsit-o miercuri pe Nancy Crampton Brophy, 71 de ani, vinovată de crimă de gradul doi, după ce a deliberat timp de două zile asupra vinovăţiei sale, relatează KOIN-TV. 
 
Daniel Brophy, un bucătar în vârstă de 63 de ani, a fost omorât pe 2 iunie 2018, în timp ce se pregătea să înceapă munca la Institutul culinar Oregon, situat în sud-vestul oraşului american Portland. 
 
Femeia găsită vinovată de crimă nu a avut nicio reacţie vizibilă miercuri în sala de judecată la aflarea verdictului, transmite AP.
 
Lisa Maxfield, unul dintre avocaţii scriitoarei, a afirmat că echipa sa de apărare va face apel împotriva hotărârii. 
 
Procurorii le-au spus juraţilor că acţiunea lui Brophy a fost motivată de problemele financiare cu care se confrunta şi de o poliţă de asigurare de viaţă. 
 
În timpul procesului, Crampton Brophy a declarat că nu a avut niciun motiv să-şi omoare soţul şi că problemele financiare cu care se confruntau au fost într-o mare măsură rezolvate prin încasarea unei părţi din planul de economii de pensionare. 
 
Ea avea acelaşi model de armă cu care a fost ucis soţul ei, dar Poliţia nu a găsit arma crimei. Mai mult decât atât, camerele de supraveghere au surprins-o pe autoare conducând spre şi de la institutul culinar, au demonstrat probele şi mărturiile în instanţă. 
 
Femeia şi-a motivat prezenţa în apropierea şcolii culinare din ziua morţii soţului ei, spunând că a fost doar o coincidenţă şi că ea a parcat în zonă pentru a lucra la eseul ei. 
 
Judecătorul Christopher Ramras a exclus eseul „Cum să-ţi ucizi soţul” din procesul de judecată, afirmând că a fost publicat în anul 2011.  
 
Crampton Brophy se află în arest din luna septembrie a anului 2018, iar sentinţa cu durata de condamnare ei va fi pronunţată pe 13 iunie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările