Atac armat într-un supermarket din SUA. Un om a murit şi cel puţin 12 sunt răniţi. „Am găsit oameni care s-au ascuns în congelatoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Un bărbat a deschis focul într-un supermarket din Collierville, Tennessee, apoi s-a sinucis. Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, o persoană a murit şi cel puţin alte 12 sunt rănite.

Autorităţile au fost alertate în legătură cu focuri de armă într-un supermarket Kroger din Collierville, un oraş de la periferia oraşului Memphis, la ora locală 13.30 (18.30 GMT).

„Atunci când am ajuns acolo, am găsit mai multe persoane rănite", a spus Dale Lane, şeful poliţiei din Collierville. Dintre acestea, 12 au fost transportate la spital şi una a decedat, a spus el. Atacatorul s-a sinucis întorcând arma contra lui, scrie Digi24.

Şeful poliţiei din Collierville a spus că nu a văzut niciodată aşa ceva în cei 34 de ani de activitate şi a descris scena ca fiind una „îngrozitoare”.

„Am găsit oameni care s-au ascuns în congelatoare şi în birouri închise făcând ceea ce erau instruiţi să facă: să fugă, să se ascundă, să lupte", a precizat Dale Lane.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite