Mike Hughes a murit încercând să demonstreze că Pământul este plat: momentul în care s-a prăbuşit cu racheta VIDEO

Mike Hughes a murit încercând să demonstreze că Pământul este plat: momentul în care s-a prăbuşit cu racheta VIDEO

Adeptul teoriei pământului plat Mike Hughes a murit la lansarea rachetei sale FOTO EPA-EFE

Americanul Mike Hughes „Îndrăzneţul”, adept al teoriei pământului plat, a murit duminică după o lansare eşuată a rachetei sale, în apropiere de Barstow, California.

O filmare a incidentului îl arată pe Hughes, inginer de profesie, decolând, iar câteva secunde mai târziu prăbuşindu-se încă aflat în racheta sa, deşi paraşuta a apucat să se deschidă.
 
La accident au asistat o echipă de filmare şi partenerul său, Waldo Stakes. 
 
Hughes, în vârstă de 64 de ani, îşi propusese să zboare la 1.524 de metri înălţime, iar scopul său era să ajungă în spaţiu pentru a demonstra că Pământul este plat.
 
Misiunea sa era să atingă linia Karman, aflată la 62 de mile deasupra suprafeţei Pământului despre care se crede că marchează intrarea în spaţiu.
 
„Oamenii mă întreabă de ce fac asta. O fac practic doar pentru a convinge oamenii că pot face lucruri extraordinare cu vieţile lor”, a spus Hughes în trailerul filmat înainte de lansare de către Science Channel.
 
 
Bărbatul a fabricat racheta la el acasă şi l-a costat circa 18.000 de dolari.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: