Alegeri SUA 2020. Democraţii şi-au început Convenţia Naţională pentru a-l trimite pe Biden în lupta finală cu Trump pentru Casa Albă. Mesajul lui Michelle Obama VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joe Biden, candidatul democraţilor la Casa Albă FOTO EPA-EFE
Joe Biden, candidatul democraţilor la Casa Albă FOTO EPA-EFE

Convenţia Naţională a Democraţilor pentru nominalizarea lui Joe Biden la funcţia de preşedinte al Statelor Unite a început online, luni seară, fiind deschisă de actriţa Eva Longoria.

La fiecare patru ani ne strângem pentru a reafirma democraţia noastră. În acest an, am venit să o salvăm. Donald Trump ne-a diminuat şi divizat. Şi totuşi, în mijlocul acestei frici, a durerii şi a incertitudinii, oamenii s-au strâns pentru că ştim că merităm mai mult decât atât. America merită mai mult”, a afirmat actriţa Eva Longoria.

La începutul convenţiei s-a cântat imnul american şi s-a spus o rugăciune, fiind ţinut şi un moment de reculegere pentru George Floyd, afro-americanul decedat sub genunchiul unui poliţist alb.

Îl cunosc pe Joe. A fost un vicepreşedinte fantastic. Ştie ce trebuie făcut pentru a salva economia, a învinge pandemia şi a arăta calea cea bună pentru ţara noastră. Va spune adevărul şi va avea încredere în oamenii de ştiinţă. Dacă credeţi că nu poate fi mai rău, credeţi-mă, poate şi acest lucru va fi posibil dacă nu facem o schimbare cu aceste alegeri. Dacă avem vreo speranţă să punem capăt acestui haos, trebuie să votăm pentru Joe Biden ca şi cum vieţile noastre depind de asta”, a afirmat fosta primă doamnă, Michelle Obama.

Convenţia se va încheia joi cu un discurs al lui Joe Biden, care va accepta oficial nominalizarea partidului său pentru a se confrunta cu Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite