Alegeri SUA 2016. Jeb Bush îl va sprijini pe Ted Cruz în cursa republicană

Alegeri SUA 2016. Jeb Bush îl va sprijini pe Ted Cruz în cursa republicană

Jeb Bush Foto: AP

Fostul candidat Jeb Bush şi-a anunţat miercuri sprijinul pentru Ted Cruz în cursa pentru obţinerea nominalizării republicane în vederea alegerilor prezidenţiale din SUA, spunând că senatorul de Texas reprezintă cea mai bună şansă a partidului de a câştiga Casa Albă, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-un comunicat, fostul guvernator de Florida a spus despre Cruz că este un conservator consecvent şi cu principii, care şi-a demonstrat abilitatea de a fi pe placul votanţilor şi de a câştiga alegeri primare.
 
„Singura cale prin care republicanii pot spera să câştige din nou Casa Albă şi să pună ţara noastră pe un drum mai bun este să sprijine o nominalizare care poate exprima felul în care politicile conservatoare îi vor ajuta pe oameni să se dezvolte şi să îşi împlinească pe deplin potenţialul“, a spus Bush.
 
În vârstă de 63 de ani, Jeb Bush a renunţat la cursa pentru nominalizarea republicană după înfrângerea usturătoare suferită în Carolina de Sud pe data de 20 februarie.
 
În cursa pentru nominalizarea republicană, Cruz se află pe poziţia a doua, după Donald Trump, care este contestat de mai mulţi republicani de marcă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: