Adevărul Live, ora 16:00. Apocalipsa după Trump?

Apocalipsa după Trump? 

Ce se va întâmpla după instalarea noului locatar de la Casa Albă? Va urma o adevărată Apocalipsă ce va antrena schimbări dramatice la nivelul ordinii globale, aşa cum avertizează acum, zi de zi, majoritatea analiştilor europeni?

Ştiri pe aceeaşi temă

Urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Dimpotrivă, ce am văzut au fost doar declaraţii de campanie şi, de fapt, ce vom vedea în continuare va fi acel Donald Trump politicos şi împăciuitor care să transmită un mesaj reunificator pentru America sa mai divizată ca niciodată? Care vor fi însă efectele acestui tip de incertitudine asupra angajamentelor globale tradiţionale ale SUA, garantul de până acum al securităţii globale, din moment ce mesajul protecţionist al lui Trump pare să anunţe o schimbare majoră de priorităţi? Ce va însemna cu adevărat parteneriatul şi prietenia cu Vladimir Putin?
Cu aceste întrebări începe emisiunea de azi pe Adevărul LIVE, la ora 16:00, în care jurnalistul Cristian Unteanu îl are ca invitat pe generalul Ioan Talpeş, fost director al Serviciului de Informaţii Externe.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: