Acuzată de uciderea unei persoane, o femeie din SUA susţine că a comis 22 de crime în ultimii şase ani

Acuzată de
uciderea unei persoane, o femeie din SUA susţine că a comis 22 de crime în
ultimii şase ani

Miranda Barbour susţine că este vinovată de alte 22 de crime. FOTO: AP

O femeie din Pennsylvania, acuzată de participare la uciderea unei persoane, a mărturisit că în ultimii şase a comis alte 22 de crime, informează BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miranda Barbour, o femeie în vârstă de 19 ani, a fost iniţial acuzată că, împreună cu soţul său, l-a ucis pe Troy LaFerrara, un bărbat cunoscut pe internet.

Deşi aflată în închisoare, Barbour şi-a asumat responsabilitatea pentru încă 22 de crime, potrivit interviului din „The Daily Item”. Acuzata a mărturisit că a ucis numai „oameni răi”, cu toate că a oferit puţine detalii în ceea ce priveşte crimele pe care susţine că le-a comis în Alaska, Texas, Carolina de Nord şi California  

Barbour a declarat că a fost membră parte unui cult satanist, la care a aderat încă de când avea numai 13 ani şi locuia în Alaska.   

Poliţia locală a declarat că plecând de la declaraţiile lui Barbour a început noi investigaţii, cerând şi ajutorul FBI şi al poliţiei federale.

Miranda Barbour şi soţul său s-au căsătorit în Carolina de Nord, dar s-au mutat în Pennsylvania. La trei săptămâni după stabilirea în noul stat, cei doi l-au ucis pe LaFerrara, un bărbat pe care îl cunoscute pe internet şi cu care se întâlnise să întreţină raporturi sexuale în schimbul sumei de 100 de dolari.

Procurării încearcă să obţină pedeapsa cu moartea pentru ambii inculpaţi, în timp ce avocaţii apărării au cerut evaluări psihiatrice pentru clienţii lor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: