Decizie bizară a Moscovei. Actorul Morgan Freeman, pe lista americanilor interzişi în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Getty Images / Gareth Cattermole
FOTO Getty Images / Gareth Cattermole

Rusia a publicat o listă cu peste 950 de americani interzişi în Rusia printre care se află şi celebrul actor Morgan Freeman.

Lista actualizată a ruşilor vine ca un răspuns la o acţiune similară făcută de conducerea de la Washington. Pe lista ruşilor se află politicieni, oficiali guvernamentali, afacerişti şi actori. Chiar şi preşedintele american Joe Biden se află pe lista persoanelor interzise în Rusia, publicată sâmbătă. 

Pe lista actualizată a apărut sâmbătă numele actorului Morgan Freeman, care iniţial nu se afla pe primele liste ale ruşilor. Acesta este acuzat că a înregistrat un clip în 2017 în care susţinea că Rusia complotează împotriva SUA, relatează CNN. 

„Renumitul actor a înregistrat un mesaj video în 2017, acuzând Rusia că complotează împotriva Statelor Unite şi a cerut o luptă împotriva ţării noastre”, a explicat Ministerul de Externe al Rusiei. 

Este vorba despre clipul "Suntem la Război cu Rusia", în care apare actorul Morgan Freeman şi în care se vorbeşte despre cum Rusia s-ar fi amestecat în alegerile prezidenţiale din SUA, în 2016, atunci când Donald Trump a ieşit câştigător. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite