Şapte morţi după prăbuşirea unui avion în statul Illinois din SUA

Şapte morţi după prăbuşirea unui avion în statul Illinois din SUA

Şapte persoane au murit în urma prăbuşirii avionului. FOTO AP

Şapte persoane au murit după ce un avion uşor s-a prăbuşit marţi în statul american Illinois, potrivit autorităţilor americane, citate de Fox News.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avionul de tip Cessna 414 avea la bord şapte persoane şi decolase din Indianapolis (statul american Indiana). Aparatul s-a prăbuşit în centrul statului Illinois, în apropierea localităţii Bloomington, anunţa Federal Aviation Administration (FAA).
 
Direcţia americană pentru Siguranţa Transporturilor (NTSB) a confirmat accidentul, fără a preciza numărul victimelor.
   
Echipele de intervenţie nu au găsit supravieţuitori la locul prăbuşirii, potrivit Fox News. "Şapte persoane au murit în accident", a declarat şeriful din comitatul McLean (Illinois), Jon Sandage. De asemenea, acesta a precizat că identitatea fiecărei victime nu va fi făcută publică. 
   
Potrivit socrului uneia dintre victime, la bordul avionului se aflau persoane care veneau de la un turneu de baschet organizat în Indianapolis de Asociaţia Atletică Naţională a Colegiilor (NCAA).
 
Autorităţile aeronautice americane investighează circumstanţele accidentului. Fotografiile de la locul în care a avut loc accidentul arată o ceaţă densă, factor care ar putea fi stat la baza prăbuşirii acestui avion.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările