Împuşcături într-un liceu din Arizona. Două adolescente şi-au pierdut viaţa

Împuşcături într-un liceu din Arizona. Două adolescente şi-au pierdut viaţa

FOTO www.nbcnews.com

O adolescentă în vârstă de 15 ani a împuşcat vineri o altă elevă de liceu de aceeaşi vârstă înainte de a se sinucide în interiorul liceului lor din Arizona, a anunţat poliţia locală, referindu-se la o „crimă urmată de sinucidere“, potrivit AFP, transmite Agerpres.

Cele două fete au fost descoperite fără viaţă una lângă cealaltă cu o armă alături, în apropierea cantinei de la Independence High School, a explicat poliţia din Glendale într-un comunicat, precizând că fiecare a fost lovită de glonţ. 
 
„Cu toate că ancheta nu este finalizată, anchetatorii care lucrează la acest caz au afirmat că elementele găsite la locul tragediei duc la concluzia că una dintre fete a omorât-o pe cealaltă înainte de a se sinucide", a menţionat comunicatul, adăugând că "a fost găsită o scrisoare de sinucidere". 
 
Elementele culese de anchetatori „îi determină să tragă concluzia că cele două fete erau prietene foarte bune, care aveau, de asemenea, o relaţie" de dragoste. 
 
Conform poliţiei, este vorba despre o „crimă urmată de sinucidere". 
 
Forţele de ordine au ajuns la liceu "în mai puţin de două minute" după ce au fost auzite împuşcăturile în jurul orei 08.00 (15.00 GMT) şi "au putut stabili că nu este vorba despre un atacator activ". 
 
Accesul spre clădire a fost imediat blocat după împuşcături, permiţându-li-se părinţilor să vină să îşi caute copiii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: