Împuşcături în California: Patru morţi, printre care şi un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Kent Nishimura / Los Angeles Times
Foto Kent Nishimura / Los Angeles Times

Patru persoane, printre care şi un copil, au fost împuşcate mortal miercuri seara, în urma unui atatc la un complex de birouri din Orange, situat la sud de Los Angeles, informează Los Angeles Times.

Lt. Jennifer Amat, purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Poliţie Orange, a declarat că ofiţerii au fost informaţi despre evenimentele de la complexul de birouri, în jurul orei locale 17:30., când au primit un telefon. Poliţiştii au fost întâmpinaţi cu focuri de armă şi au ripostat, împuşcând atacatorul. Acesta a fost dus ulterior la spital.

Poliţia nu a oferit informaţii despre identitatea atacatorului şi nici despre victimele rănite şi decedate la locul faptei. Poliţia a precizat că situaţia este sub control şi nu mai există niciun pericol piublic.

Guvernatorul Gavin Newsom a descris evenimentul ca „îngrozitor şi sfâşietor”.

Katie Porters, reprezentant al statului în Congres, a spus că împreună cu echipa ei monitorizează situaţia.

Acesta este al treilea atac armat din SUA în decurs de două săptămâni. La Atlanta au fost ucise opt persoane în urma unui atac la mai multe saloane spa, printre care şase femei de origine asiatică, în vreme ce atacul de la un supermarket din Boulder, Colorado, s-a soldat cu 10 morţi.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite