20 de ani de la atacurile teroriste din 11 Septembrie. Mesajul lui Joe Biden VIDEO

20 de ani de la atacurile teroriste din 11 Septembrie. Mesajul lui Joe Biden VIDEO

Sâmbătă se împlinesc 20 de ani de la atentatul terorist din Statele Unite, soldat cu moartea a aproape 3.000 de oameni, prilej cu care preşedintele american Joe Biden a făcut apel la unitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a transmis un mesaj prin care îndeamnă la unitate la comemorarea a 20 de ani de la atentatele teroriste de la 11 septembrie, cel mai grav atac terorist din istorie, în urma căruia au murit 2.977 de oameni, relatează BBC.
 
„Îi onorăm pe toţi cei care şi-au riscat şi care şi-au dat vieţile în minutele, orele, luni şi orele de după atacuri”, a spus preşedintele Biden într-un clip video.
 
Sâmbătă urmează să aibă loc evenimente de comemorare a tragediei care a schimbat America, dar şi lumea.
 
 
„Nu contează cât de mult timp a trecut. Acest comemorări ne fac să simţim durerea la fel de intens ca şi cum s-ar fi întâmplat acum”, a mai spus Biden
 
El a recunoscut că există şi „forţe întunecate ale naturii umane, frică şi furie, resentimente şi violenţă”, care au fost direcţionate împotriva americanilor musulmani după atacuri, dar că „unitatea rămâne cel mai mare avantaj al Statelor Unite”.
 
„Am descoperit că unitatea este acel lucru care nu trebuie niciodată să fie pierdut”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările