Serialul de comedie in care joacă Zelenski a avut viaţă scurtă în Rusia: difuzarea sa a fost anulată după o glumă la adresa lui Putin

Serialul de comedie in care joacă Zelenski a avut viaţă scurtă în Rusia: difuzarea sa a fost anulată după o glumă la adresa lui Putin

Servitorul Poporului a fost anulat dupa o gluma la adresa lui Vladimir Putin FOTO IMDB

Un canal rus de televiziune a anulat brusc serialul de comedie „Servitorul Poporului”, în care apare preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, după ce o glumă la adresa lui Vladimir Putin a fost difuzată pe post în orientul îndepărtat al Rusiei.

Satira politică a fost o platformă pentru fostul actor de comedie Volodimir Zelenski, pentru a câştiga popularitate şi, în cele din urmă, pentru a câştiga preşedinţia Ucrainei, într-un scrutin condus în mare parte de furia cetăţenilor îndreptată spre foştii lideri ai ţării.

Însă cu glume dure îndreptate împotriva lui Putin, mulţi s-au întrebat cât de lungă va fi viaţa serialului la posturile TV atent controlate de stat. Răspunsul este: mai puţin de o noapte.

După ce au scos rapid gluma la adresa lui Putin în premiera sezonului, canalul TV TNT a anulat cu totul difuzarea celorlalte 22 de episoade, înlocuindu-le cu sitcomuri mai puţin capabile să supere Kremlinul. 

TNT a declarat pentru ziarul rus de afaceri Vedomosti că nu a plănuit niciodată să difuzeze întregul sezon şi că transmisiunea a fost un „truc de marketing” pentru serviciul său de streaming online. Episodul este încă disponibil acolo.

Serialul „Servitorul Poporului” urmăreşte ascensiunea surprinzătoare a personajului lui Zelenski, de la profesor de şcoală la preşedinte al Ucrainei, după ce un discurs al său împotriva corupţiei devine viral pe internet.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: