Vladimir Putin ar mai avea trei ani de trăit, susţine un agent FSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele rus Vladimir Putin Foto Getty Images
Preşedintele rus Vladimir Putin Foto Getty Images

Un ofiţer FSB a descris starea liderului rus ca fiind „o formă severă de cancer care progresează rapid”. Acesta a explicat că preşedintele nu mai are de trăit „mai mult de doi-trei ani”, dar şi că Putin a început să-şi piardă vederea.

Informaţia despre boala preşedintelui rus a apărut ca parte a unui mesaj al agentului rus către fostul agent FSB Boris Karpicikov, scrie dailymail.co.uk.

În mesaj mai este specificat faptul că Putin refuză să poarte ochelari din cauza temerilor că ar putea admite o formă de slăbiciune, dar şi că îşi atacă subordonaţii „cu o furie necontrolată”.

Noutăţile apar pe măsură ce ştirile despre deteriorarea sănătăţii sale continuă să se scurgă pe un canal de Telegram ce susţine că are surse în interiorul Kremlinului.

Vladimir Putin ar fi bolnav de cinci ani şi este înconjurat constant de o echipă de medici care îi monitorizează starea de sănătate.

Înfăţişarea sa drastică schimbată, de la om puternic la unul bolnav, a stârnit, de asemenea, suspiciuni că este grav bolnav.

Putin, în vârstă de 69 de ani, a avut o serie de pauze ciudate în ultimii cinci ani, precum şi numeroase vizite la medic.

Institutul de presă independent rus Proekt i-a analizat absenţele mari şi a constatat că este urmărit în mod constant de o armată de medici.

Ei au comparat datele medicilor cu programul lui Putin şi au calculat că între cinci şi 13 medici l-au urmărit tot timpul pe prreşedinte în 2016 şi 2017.

Aceşti medici au inclus un specialist ORL, un specialist în boli infecţioase, un neurochirurg şi un oncolog, printre alţii.

Putin apoi a dispărut din ochii publicului în noiembrie 2016 timp de aproximativ şase zile, apărând doar în întâlniri preînregistrate.

Proekt a constatat că 12 medici specialişti s-au internat în spitalul din Soci, situat în apropierea uneia dintre reşedinţele preşedintelui Rusiei.

Neurochirurgii, medicul său personal şi un specialist în reabilitare au fost toţi la îndemână, alimentand zvonurile că nu se simţea bine.

Putin a dispărut apoi în august 2017, iar jurnaliştii de la Proekt au pretins că medicul oncolog-chirurg de top, Evgeny Selivanov, a început să-l viziteze.

Ei au spus că expertul în cancer l-a văzut de 35 de ori în patru ani, doar specialiştii ORL l-au văzut mai des.

Zvonurile despre boala lui Vladimir Putin sunt descrise în Rusia drept „speranţele” duşmanilor săi. Versiunea oficială a ruşilor este că toate ştirile despre bolile lui Vladimir Putin nu sunt adevărate.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite