FOTO VIDEO Vladimir Putin divorţează. Preşedintele Rusiei: „Este o decizie comună. Căsătoria noastră este încheiată deja”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, va divorţa de soţia sa, Liudmila, au anunţat cei doi joi seară. "A fost o decizie comună, uniunea noastră s-a încheiat", a declarat Liudmila într-un interviu acordat postului public Rossia-24.

„Căsătoria noastră este practic încheiată deja, nu ne vedem deloc”, ar fi declarat şi preşedintele Vladimir Putin despre divorţul de soţia sa, Liudmila. 

Întrebat cum comentează zvonurile care anunţă de ceva vreme că nu mai locuieşte alături de soţia sa, Vladimir Putin a răspuns sec: „Este adevărat”. 

„A fost decizia amândurora”, a spus preşedintele Rusiei despre încheierea mariajului de aproape 30 de ani. 

Doamna Putin a fost văzută rar în public în ultimele luni, lăsând loc speculaţiilor privind căsnicia cu preşedintele ţării.

Întrebată dacă au divorţat deja, Liudmila a spus că „a fost un divorţ civilizat”, însă nu a clarificat dacă cei doi au divorţat deja legal. 

Vladimir Putin, în vârstă de 61 de ani, şi soţia sa, Liudmila, în vârstă de 55 de ani, sunt căsătoriţi de aproape 30 de ani.

Vladimir Putin şi Liudmila s-au căsătorit în 1983 şi au împreună două fiice. 

Vom reveni cu amănunte. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite