VIDEO Vrăjitoarele sar în ajutorul lui Vladimir Putin. S-au adunat la Moscova pentru a-i insufla puteri noi liderului de la Kremlin şi a-i blestema duşmanii

VIDEO Vrăjitoarele sar în ajutorul lui Vladimir Putin. S-au adunat la Moscova pentru a-i insufla puteri noi liderului de la Kremlin şi a-i blestema duşmanii

Mai multe vrăjitoare din Rusia s-au adunat la Moscova pentru a organiza un „Cerc de Putere” în sprijinul preşedintelui Vladimir Putin. Vrăjitoarele au declarat că, chiar dacă Vladimir Putin a obţinut la ultimele alegeri 77 la sută din sufragii, el oricum are nevoie de sprijin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizaţia „Imperiul celor mai puternice vrăjitoare” a ţinut marţi această ceremonie specială într-o vilă din Moscova, pentru a-l sprijini pe Putin ca să facă faţă problemelor internaţionale, informează moldova.org

În timpul ceremoniei nu au fost folosite portretele lui Putin – doar mantale negre şi cărţi. „Situaţia din ţară este dificilă şi dorim să-l sprijinim pe preşedintele cu forţele pe care le deţinem”, a spus una din vrăjitoare, citată de presa rusă.
Îmbrăcate în mantale negre şi citind cărţi de vrăjitorie, ele şi-au folosit puterile magice pentru a insufla noi puteri în Rusia.

„Cine aude şi nu aude, cine vede şi nu vede, cine a fost şi va fi, nu va uita cuvântul meu: Ridică marea putere a Rusiei, îndreaptă calea lui Vladimir Putin cu adevărat şi drept, prin cuvântul meu”, este doar un fragment din incantaţie.

Întreaga ceremonie a durat vreo 20 de minute. Vrăjitoarele i-au dat putere liderului de la Kremlin, dar şi i-au blestemat pe duşmani acestuia. Este adevărat că ele nu au putut spune cine sunt aceştia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: