VIDEO Vrăjitoarele sar în ajutorul lui Vladimir Putin. S-au adunat la Moscova pentru a-i insufla puteri noi liderului de la Kremlin şi a-i blestema duşmanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vrajitoare ruse

Mai multe vrăjitoare din Rusia s-au adunat la Moscova pentru a organiza un „Cerc de Putere” în sprijinul preşedintelui Vladimir Putin. Vrăjitoarele au declarat că, chiar dacă Vladimir Putin a obţinut la ultimele alegeri 77 la sută din sufragii, el oricum are nevoie de sprijin.

Organizaţia „Imperiul celor mai puternice vrăjitoare” a ţinut marţi această ceremonie specială într-o vilă din Moscova, pentru a-l sprijini pe Putin ca să facă faţă problemelor internaţionale, informează moldova.org

În timpul ceremoniei nu au fost folosite portretele lui Putin – doar mantale negre şi cărţi. „Situaţia din ţară este dificilă şi dorim să-l sprijinim pe preşedintele cu forţele pe care le deţinem”, a spus una din vrăjitoare, citată de presa rusă.
Îmbrăcate în mantale negre şi citind cărţi de vrăjitorie, ele şi-au folosit puterile magice pentru a insufla noi puteri în Rusia.

„Cine aude şi nu aude, cine vede şi nu vede, cine a fost şi va fi, nu va uita cuvântul meu: Ridică marea putere a Rusiei, îndreaptă calea lui Vladimir Putin cu adevărat şi drept, prin cuvântul meu”, este doar un fragment din incantaţie.

Întreaga ceremonie a durat vreo 20 de minute. Vrăjitoarele i-au dat putere liderului de la Kremlin, dar şi i-au blestemat pe duşmani acestuia. Este adevărat că ele nu au putut spune cine sunt aceştia.
 

vrajitore ruse
Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite