VIDEO Cum s-au comportat noile rachete hipersonice ruseşti în condiţii de furtună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiruri cu rachete Kijal de pe o navă a Flotei de Nord a Rusiei
Tiruri cu rachete Kijal de pe o navă a Flotei de Nord a Rusiei

În timpul exerciţiilor militare din Marea Barents, navele din grupul arctic al Flotei de Nord a Rusiei au respins un atac aerian al unui inamic convenţional.Un videoclip cu tirul de rachete a fost publicat de Ministerul rus al Apărării pe contul său de YouTube, inclusiv testarea noii rachete hipersonice Kinjal.

Ministerul rus al Apărării a publicat imagini video cu exerciţiile de tragere de pe navele din grupul Flotei Navale de Nord, în regiunea Arhipelagului Franz Josef, în Nordul Mării Barents.

În imagini sunt surprinse momentele lansării rachetelor antiaeriene, precum şi tiruri ale artileriei navale.

La exerciţii au participat echipajele navei antisubmarine “Viceamiralul Kulakov”, navele desant “Aleksander Otrakovski” şi „Kondopoga”. Marinarii au exersat respingerea unui atac din aer al unui inamic convenţional de la altitudini şi direcţii diferite cu ajutorul sistemului de rachete Kinjal, artileriei AK-100, AK-725 şi sistemele antiaeriene AK-630.

În scopul contracarării armelor de o precizie înaltă ale inamicului convenţional, pe nave s-au exersat provocarea interferenţelor pasive şi active ale complexelor de luptă radioelectronică.

Ministerul Apărării a menţionat că exerciţiile au decurs în condiţii de furtună şi valuri de patru puncte, cu rafale mari de vânt.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite