VIDEO Pumnul fatal: un angajat al unei spălătorii din apropierea Moscovei, ucis la locul de muncă de către şoferul unui BMW

VIDEO Pumnul fatal: un angajat al unei spălătorii din apropierea Moscovei, ucis la locul de muncă de către şoferul unui BMW

FOTO Captură YouTube

Un incident tragic s-a petrecut într-un oraş din apropiere de Moscova. Un angajat al unei spălătorii a fost ucis dintr-o singură lovitură aplicată de către un client de nemulţumit, transmite presa rusă. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 24 de ani a vrut să-şi spele BMW-ul la ora 03.38 dimineaţa, dar a ajuns să omoare un angajat dintr-un singur pumn.

Nemulţumit că angajaţii spălătoriei nu s-au grăbit la stea la dispoziţia sa, tânărul l-a lovit cu pumnul pe unul dintre ei, care a căzut la pământ şi s-a lovit cu capul de bordură. Apoi i-a aplicat o lovitură altui angajat şi a plecat furios.

Primul angajat lovit a murit. Bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost dus la spital de către colegii săi, dar era deja în comă. Medicii nu l-au mai putut salva.

Şoferul ucigaş a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere şi prins de către autorităţi. El şi-a recunoscut fapta şi riscă până la opt ani de închisoare. Tragedia s-a produs la Stupino, un oraş situat la aproximativ 90 de kilometri de Moscova.

citeste totul despre: