VIDEO Pasagerii unui avion împing aeronava ca să o „dezlipească“ de pe pista îngheţată, la -52 de grade Celsius

VIDEO Pasagerii unui avion împing aeronava ca să o „dezlipească“ de pe pista îngheţată, la -52 de grade Celsius

Grupul de muncitori care dorea să ajungă acasă a decis să dea o mână de ajutor la „dezlipirea“ avionului de pe pistă FOTO Captură video

Un grup de muncitori din Artic nu s-au speriat de temperatura de -52 de grade Celsius şi au ieşit din avionul îngheţat să-l împingă. Se pare că uleiul din şasiul aeronavei îngheţase, blocând frânele, aşa că oamenii au împins avionul pentru a-l „dezlipi“ de pe pistă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Un video filmat cu un telefon mobil, arată cum pasagerii unui avion se îndeamnă unul pe altu - Davai! Davai! (Hai! Hai!) - în timp ce încearcă să ghideze avionul pe o pistă din Igarka, la 160 de kilometri de Cercul Artic, notează „The Telegraph“.
 
„Sunt -52 de grade aici. Uleiul a îngheţat pe şasiu. Temperaturile acestea sunt limita la care poate fi folosit avionul – e foarte frig“, dclară un angajat al aeroportului Igraka pentru publicaţia „Komosomolskaia Pravda“. 
 
Angajatul a spus că avionul fusese remorcat pe pistă, însă pasagerii, care fuseseră rugaţi să coboare pentru a uşura operaţiunile, au hotărât să dea o mână de ajutor. „Erau aproape 70 de oameni, se împingeau în aripa avionului“, declară angajatul.
 
Avionul Tu-134 este o cursă pentru lucrătorii din Artic, care zboară spre sud, spre un climat mai cald. Mulţi dintre cei care lucrează în nordul îndepărtat al Rusiei, în mine sau în industria petrolieră, fac această navetă o dată la câteva săptămâni. 
 
Filmuleţul, intitulat „Muncitorii în schimburi vor să ajungă acasă!“, s-a transformat rapid în viral în cursul zilei de miercuri. Totuşi, procurorii nu au fost amuzaţi şi spun că acesta este o probă pentru a vedea dacă s-au încălcat legi de protecţie a muncii, conchide „The Telegraph“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările