VIDEO Momentul în care un urs de circ îşi atacă dresorul, la doi paşi de publicul îngrozit

VIDEO Momentul în care un urs de circ îşi atacă dresorul, la doi paşi de publicul îngrozit

Captură foto

Un dresor din Rusia a fost atacat, miercuri, de ursul pe care îl mânuia în timpul unui spectacol de circ. Totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale publicului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iniţial, animalul a executat comenzile dresorului, dar apoi l-a atacat brusc, trântindu-l la pământ şi urcându-se pe el.

Un alt bărbat prezent pe scenă i-a sărit dresorului în ajutor şi a început să dea cu piciorul în urs, dar pentru că animalul nu a reacţionat deloc, a fost nevoit să folosească un dispozitiv cu electroşocuri.

Lyudmila Misnik, managerul circului, a declarat presei din Rusia că spectatorii au provocat ursul pentru că au ignorat solicitările angajaţilor de a nu mai face fotografii cu bliţ. Misnik a adăugat că atât dresorul, cât şi ursul se simt bine, transmite The New York Times.

Ruslan Solodyuk, dresorul atacat, susţine că acesta era ultimul turneu în calitate de artist al ursului şi că acesta nu se simţea foarte bine în momentul atacului.

Poliţia din Rusia a deschis o anchetă şi investighează inclusiv motivele pentru care nu au fost asigurate toate măsurile necesare pentru securitatea spectatorilor, cum ar fi montarea plaselor de siguranţă în jurul arenei.

Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: