VIDEO Explozie la o centrală electrică din regiunea Moscovei: un mort şi cel puţin 13 răniţi

VIDEO Explozie la o centrală electrică din regiunea Moscovei: un mort şi cel puţin 13 răniţi

Serviciul pentru situaţii excepţionale din Rusia anunţă că în urma incendiului la centrala electrică a decedat o persoană, o femeie care lucra în calitate de paznic. Totodată, numărul persoanelor rănite a crescut la 13, transmite RIA novosti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Focul de la centrala termoelectrică 27 din nord-estul capitalei ruse a cuprins o suprafaţă de 800 de metri pătraţi şi, potrivit unui martor ocular, flăcările ajungeau şi la 50 de metri înălţime.
 
Ministerul pentru situaţii de urgenţă a indicat pentru Interfax că 13 persoane au fost rănite şi una a decedat, în timp ce Ministerul rus al Sănătăţii a informat că şase persoane au suferit arsuri de gradul 1 şi 2.
 
Serviciile de salvare, care au trimis la faţa locului 150 de pompieri cu câteva zeci de maşini, elicoptere şi trenuri de specialitate, au reuşit să localizeze şi să stingă incendiul.
 
O purtătoare de cuvânt a serviciilor de salvare a menţionat că nu a existat pericolul ca focul să se extindă la zone rezidenţiale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: