VIDEO Estul sălbatic: luptă armată cu puşti de vânătoare în plină zi, la Moscova

VIDEO Estul sălbatic: luptă armată cu puşti de vânătoare în plină zi, la Moscova

Captură YouTube

Imagini ca în Estul sălbatic au fost surprinse duminică la Moscova, unde două grupări rivale au tras în plină zi una asupra celeilalte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două grupări rivale au tras una asupra celeilalte cu puşti de vânătoare şi pistoale automate într-un cartier liniştit din sudul capitalei Federaţiei Ruse, relatează Mediafax.

Scena a fost filmată de mai mulţi martori, potrivit cărora totul a pornit de la un conflict în trafic. Potrivit presei ruse, conflictul în trafic a avut loc de asemenea în urma unor neînţelgeri legate de o lucrare funerară.

Cinci persoane au fost arestate în urma acestui scandal.

Poliţia nu a dat detalii despre grupările implicate în aceste violenţe şi nici despre motiv.

O femeie care a văzut scena a vorbit despre un moment înfricoşător. „Am auzit mai multe împuşcături. Eram foarte seperiată”, a declarat ea pentru postul Life, precizând că mai multe mame s-au adăpostit împreună cu copiii lor de teama bărbaţilor înarmaţi.

Potrivit poliţiei, bărbaţii aveau în posesie în special puşti de vânătoare Saiga, dezvoltată pe baza puştii de asalt Kalaşnikov.

Un bărbat a fost rănit în acest schimb de focuri. Acesta susţine că nu are nimic de-a face cu bărbaţii implicaţi în luptă, el venind în complex să vadă un apartament de închiriat.

Poliţia a deschis o anchetă pentru tentativă de omor, deţinere de arme în mod ilegal şi huliganism.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: