VIDEO Un caz de canibalism şochează Rusia. Un cuplu, acuzat că a mâncat 30 de oameni

VIDEO Un caz de canibalism şochează Rusia. Un cuplu, acuzat că a mâncat 30 de oameni

FOTO PhotoXPress

Un caz de canibalism şochează opinia publică din Rusia, unde un cuplu este suspectat că a ucis şi a mâncat 30 de persoane. Faptele sunt de o cruzime de neimaginat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cazul a ieşit la iveală după ce câţiva muncitori care reparau un drum din regiunea Krasnodar, în sud-vestul Rusiei, au găsit un telefon mobil în care erau fotografii cu un bărbat de peste 30 de ani alături de mâna şi capul tăiat unei femei. Telefonul a fost predat poliţiştilor, care l-au identificat pe posesor. Este vorba de Dmitri Bakşaev, un muncitor în construcţii în vârstă de 35 de ani, relatează presa rusă.

Potrivit suspectului, el a găsit capul în apropiere de o academie de aviaţie militară, l-a fotografiat şi l-a luat acasă în glumă, apoi l-a aruncat la gunoi.

Câteva zile mai târziu, poliţia a găsit în locul indicat de suspect trupul dezmembrat al unei femei. S-a aflat apoi că bărbatul a lucrat la academie, iar soţia sa, în vârstă de 42 de ani, era asistentă acolo.

Dmitri Bakşaev şi ultima lui victimă, o chelneriţă

Ancheta i-a dus pe poliţişti în apartamentul cuplului. Acolo au descoperit fotografii şocante, cu numeroase cadavre dezmembrate. Poliţiştii au mai găsit 19 fragmente de piele de la victime şi şapte borcane cu rămăşiţe umane. Cei doi ar fi ucis şi mâncat 30 de persoane. Faptele datează din 1999 încoace şi au fost recunoscute de soţie. Administratorul blocului a spus că uneori venea un miros neplăcut din apartamentul lor.

Dmitri şi soţia sa Natalia au fost arestaţi. Conform unor surse din cadrul poliţiei, femeia este sănătoasă mintal.

Imagini din apartamentul celor doi suspecţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările