Un vânător rus a fost împuşcat mortal de către propriul câine

Un vânător rus a fost împuşcat mortal de către propriul câine

FOTO OK.ru

Un vânător din Rusia a fost împuşcat mortal de propriul câine după ce animalul s-a izbit de o armă care era echilibrată pe genunghi şi îndreptată către stomacul bărbatului, relatează New York Times.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii legii din oraşul Saratov, unde a avut loc incidentul, au declarat că bărbatul în vârstă de 64 de ani a murit din cauza unor răni abdominale, cauzate de câinele acestuia, care era eliberat dintr-o maşină.
 
 „Arma era pe genunghi, cu ţeava îndreptată spre stomac”, a declarat Aleksandr Galanin, unul dintre investigatori, citând o rudă care a descris evenimentele care au dus la moartea vânătorului. Acesta a mai adăugat că odată eliberat din maşină, câinele a sărit emoţionat pe vânător, apăsând trăgaciul puştii.
 
„Era treaz şi avea licenţă pentru arme. Totul era în ordine. A fost un accident”, a adăugat Galanin.
 
În mai multe fotografii postate pe profilul personal al unei reţele sociale din Rusia, bărbatul apare alături de o puşcă de vânătoare şi de câinele său.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: