Un expert rus a lansat o ameninţare pentru Marea Britanie. „Această ţară poate fi trimisă în Epoca de Piatră în 10 minute”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Un expert al statului rus a spus armatei ţării sale să bombardeze centralele electrice din Marea Britanie şi să ducă poporul britanic „înapoi în epoca de piatră”.

Expertul israelian născut la Moscova Yaakov Kedmi, care l-a descris odată pe Stalin drept „ultimul om de stat care a avut grijă de ţara sa”, a spus că Rusia ar trebui să lovească Marea Britanie cu racheta sa Zircon – o rachetă hipersonică capabilă să atingă10.734 kilometri pe oră potrivit Metro.uk.

Apoi a sugerat că una dintre rachetele Sarmat cu capacitate nucleară ale Rusiei ar fi „prea bună” pentru Marea Britanie. „Nu este deloc necesar să folosiţi [o armă atât de mare] pentru Marea Britanie”, a spus el.

„O lansare dintr-un submarin multifuncţional cu zirconi va fi suficientă. Aproximativ 50 sau 60 de centrale electrice din Marea Britanie vor dispărea în 10 minute, iar toată Marea Britanie va reveni la epoca de piatră. În 10 minute, nu mai este nevoie de nimic altceva.”

Comentariile disperate ale lui Kedmi vin în urma colonelului în retragere Mikhail Khodarenok, care a avertizat că Rusia se află într-o „izolare geopolitică completă” după invadarea Ucrainei. El a adăugat: „Oricât de mult am urî să admitem acest lucru, practic întreaga lume este împotriva noastră”. Khodarenok a batjocorit şi ameninţările nucleare ale lui Vladimir Putin, spunând că „de fapt pare destul de amuzant”.

Cu toate acestea, Kedmi se alătură unei lungi liste de radiodifuzori ruşi care par fericiţi să ameninţe Marea Britanie cu cuvinte mari.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite