Detalii înfiorătoare în cazul cuplului de canibali din Rusia: părţi umane găsite în borcane din locuinţa lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul de canibalism care a şocat opinia publică din Rusia: rămăşiţe din corpul ultimei victime a unui cuplu de canibali care a ucis şi mâncat 30 de persoane au fost descoperite într-un borcan de sticlă din locuinţa celor doi, relatează Daily Mail.

Mai multe borcane din sticlă au fost găsite la locuinţa lui Dmitri Bakşaev (35 de ani) şi a Nataliei Dakseeva (42 de ani), în regiunea Krasnodar, în sud-vestul Rusiei, alături de părţi umane congelate şi „carne fiartă de om”.

Rămăşiţele ar fi bucăţi din corpul ultimei lor victime, Elena Vashrusheva, în vârstă de 35 de ani. Perechea a recunoscut că a ucis-o pe chelneriţă din gelozie, după ce Natalia a acuzat-o că încearcă să-i seducă soţul.

În închisoare, Baksheev s-ar fi „plâns” că a fost separat de soţia sa, care, potrivit investigatorilor, este partenerul dominant din relaţie.

Viktor Belikov, un activist pentru drepturile omului care a primit permisiunea de a se întâlni cu Bakşaev, a declarat că „este evident faptul că el îşi iubeşte nevasta foarte tare şi că îşi face griji pentru ea”.

image

Cuplul de canibali 

Activistul a vizitat-o şi pe Natalia, al cărui bunic, Konstantin Chanikov, a fost un erou din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Aceasta din urmă i-a spui lui Belikov că „se simte ca o mamă pentru soţul ei”.

Femeia s-a plâns că cele două colege alături de care împarte celula o batjocoresc din cauza acuzaţiilor de canibalism. Prietenii Nataliei spun că sunt „şocaţi” de acuzaţiile care i s-au adus acesteia.

Comitetul de Investigaţii al Rusiei anchetează acuzaţiile conform cărora cuplul a ucis şi mâncat cel puţin 30 de persoane.

Purtătorul de cuvânt al comitetului, Vadim Bugaenko, a declarat că organizaţia verifică informaţiile privind „crimele în masă” şi că deocamdată „nu există vreo confirmare”.

Totuşi, în afară de părţile de oameni, poliţiştii au mai descoperit în locuinţa celor doi mai multe videoclipuri cu instrucţiuni despre cum să canibalizeze alţi oameni. Totodată, oamenii legii au descoperit şi o poză care datează din 1999, în care un cap uman, înconjurat de mandarine, pare că este pregătit ca fel de mâncare.

Rapoartele oficialilor precizează că Natalia a gătit şi a vândut „plăcinte” din carne umană inclusiv restaurantelor locale.

image
Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite