Un bărbat din Rusia a aruncat în aer liftul blocului ca să se răzbune pe un vecin. De ce nu se înţelegeau cei doi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Gazeta ru
Foto: Gazeta ru

Un electrician din Irkutsk, Rusia, este cercetat penal după ce a aruncat în aer liftul blocului,  vrând să îşi omoare un vecin pe care era supărat că face prea multă gălăgie de când începuse reparaţiile în apartament. Un alt vecin a confirmat pentru sursa citată că, într-adevăr, în bloc „toţi fac gălăgie deoarece fac reparaţii”.

Direcţia de Investigaţii a Comitetului de Investigaţii al Rusiei pentru Regiunea Irkutsk a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, în urma unei explozii care a avut loc marţi, într-un lift al unui bloc cu mai multe etaje, situat pe Marshala Konev, 20/12 în Irkutsk, conform Gazeta.ru.

Potrivit postului local de televiziune Telegram Baza, un dispozitiv exploziv improvizat a fost asamblat de Alexander Chernov, un electrician, în vârstă de 50 de ani, vecin al victimei. Bărbaţii se aflau în conflict de multă vreme.

Potrivit sursei citate, după ce vecinul său a început nişte reparaţii în apartament, Cernov a decis să „scape de sursa gălăgiei”, într-un mod neobişnuit. Acesta a instalat o bombă artizanală în lift, a aşteptat ca vecinul să intre acolo, apoi a activat dispozitivul, declanşând explozia.

Suspectul a fost reţinut, iar în urma percheziţiilor domiciliare poliţiştii au găsit mai multe componente folosite la producerea unei bombe şi o telecomandă.

Victima, un bărbat de 30 de ani, care avea picioarele rupte, a fost scoasă din lift şi dusă de urgenţă la spital.

„S-a auzit o bubuitură puternică, tot blocul a bubuit. Apoi au fugit la intrare, unde au simţit miros de carbit. A fost plin de fum”, a declarat unul dintre locatari.

Compania care administrează blocul spune că liftul aruncat în aer a fost complet distrus, şi nu poate fi restaurat.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite