Scenă incredibilă la protestele din Rusia. Cum este salvată o femeie din mâinile unui poliţist: „Dacă doar îţi faci cota de arestări, ia-mă mai bine pe mine!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manifestaţii pro-Navalnîi în mai multe oraşe din Rusia Sute de persoane au fost arestate FOTO Profimedia / TASS
Manifestaţii pro-Navalnîi în mai multe oraşe din Rusia Sute de persoane au fost arestate FOTO Profimedia / TASS

O scenă care s-a viralizat pe diferite reţele de socializare a fost surprinsă în timpul protestelor pentru eliberarea lui Aleksei Navalnîi din Rusia.

Un poliţist îmbrăcat în echipament de protecţie încearcă să aresteze o femeie pe străzile din Sankt Petersburg, iar aceasta se împotriveşte plângând. Mai mulţi oameni se strâng la faţa locului, iar la un moment dat un bărbat se oferă să fie arestat în locul acesteia.  

„Dacă doar îţi facă cota de arestări, ia-mă mai bine pe mine în locul ei”, îi spune acesta poliţistului, care-l ia de mâna întinsă şi pleacă cu el de la faţa locului în aplauzele celor strânşi.

Zeci de mii de oameni au protestat astăzi în mai multe oraşe din Rusia faţă de arestarea lui Aleksei Navalnîi, principalul opozant al regimului lui Putin plasat în arest pentru 30 de zile după ce s-a întors în Rusia. 

Aproximativ 2,500 de persoane au fost arestate sâmbătă în întreaga Rusia, printre aceştia şi soţia lui Navalnîi, Iulia Navalnaia. 

Citeşte şi:

Soţia lui Navalnîi, arestată la Moscova: Alte peste 2.500 de persoane au fost reţinute în Rusia. La Iakuţk, oamenii au protestat la -53 de grade Celsius: „Nu dictaturii!” FOTO VIDEO

Rusia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite